Asunnon remontointi

Omassa kodissa viihtyminen on todella tärkeää ja toivomme että saat sisustettua siitä mieleisesi. Vuokranantajana haluamme kannustaa pitkäaikaiseen asumiseen ja ennen kaikkea viihtyisyyteen.

Tarjoamme maalaussetin mikäli esimerkiksi asuntosi seinäpinnat kaipaavat uusimista. Mikäli sinulla on osaamista sekä halua esimerkiksi laminaattilattian asennukseen, myös se on mahdollista. Täytä alta omatoimiremontti-lomake ja olemme sinuun yhteydessä

btnGTäytä lomake

Perussäännöt

Pyydä aina ensin lupa ennen remontin aloittamista. Kerro tarkasti kaikki työt, jotka aiot asunnossa tehdä. Omatoimiremontti on omakustanteinen ja asukas sitoutuu jättämään tehdyn työn korvauksetta muuttaessaan asunnosta pois. Mikäli remonttia ei suoriteta työohjeiden mukaan, asukas sitoutuu korvaamaan virheellisen työn korjaamisesta aiheutuneet kulut Asuntosäästölle.

Materiaavalinnat ja kuka maksaa?

Omatoimiremontti on omakustanteinen. Asuntosäästö hyvittää asukkaalle kuitenkin tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet. Materiaaleista ja tarvikkeista sovitaan aina erikseen ja materiaalivalinnat tulevat olla sellaisia, jotka kestävät aikaa ja ovat esimerkiksi väreiltään kohtuullisen neutraaleja.

Ota huomioon naapurit sekä ympäristö

Mikäli remontista aiheutuu melua, muista ilmoittaa siitä muille asukkaille kotitalosi ilmoitustaululla. Kerro ilmoituksessa missä asunnossa remonttia tehdään, kuinka kauan se kestää sekä omat yhteystietosi.

Huolehdi suojauksesta sekä jätteiden lajittelusta.

Muista suojata lattia ja muut pinnat huolellisesti niin, ettei esimerkiksi maaliroiskeita lennä puhtaille pinnoille. Vie remonttitöistä aiheutvat jätteet niille tarkoitettuun jätteenkeräyspisteeseen tai kaatopaikalle. Vie nestemäinen maalijäte ongelmajätteiden keräyspisteeseen ja tyhjät tai kuivuneet purkit kierrätykseen tai kaatopaikalle.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Asuntosäästö on suomalainen yritys.

Copyright © Asuntosäästö 2023. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ota yhteyttä: asunnot@asuntosaasto.fi